- Vážení zákazníci, kvôli zvýšenému počtu objednávok sa doba dodania môže predĺžiť. Ďakujeme za pochopenie.
- Úvodná stránka
- ContentHub Topic
Sous-vide – jemná tepelná úprava vo vákuu
Jemné varenie pre maximálny pôžitok z chuti

Pre zdokonalenie chuti – s metódou varenia Sous-vide sa postaráte o absolútne dokonalý pôžitok z chuti. Veľkou výhodou je rovnomerná príprava s cieľom dosiahnuť určitú vnútornú teplotu. Tak zabránite prevareným okrajom. A pretože arómy nemôžu reagovať s kyslíkom, zostáva kompletná chuť zachovaná v pokrme, rovnako ako vitamíny a výživné látky. Ďalšia výhoda: Straty pri varení sa v porovnaní s bežnými metódami varenia výrazne redukujú, pretože vlhkosť zostáva v pokrme. Ak pripravovaný pokrm pred varením metódou Sous-vide uložíte do vákua spolu s marinádou alebo korením, výsledkom bude dokonalý zážitok z chuti. Výsledky varenia sa dajú kedykoľvek zopakovať.

Jemné a aromatické – hovädzie či bravčové mäso alebo hydina sa pri varení Sous-vide pripravujú zvlášť pomaly a pri konštantne nízkych teplotách. Mäso tak zostane dokonale šťavnaté a bude maslovo jemé. Mäsové bunky sa zároveň rozvinú bez toho, aby z mäsa vytiekla šťava. Okrem toho pokrm nemôžete prevariť. Máte radi arómu po pečení? Ani to nie je problém: Mäso pred alebo po vákuovaní prudko opečte. Tak bude zvonka aj zvnútra dokonale pripravené.
Vybavenie v závislosti od modelu. Obrázok(-ky) slúži(-ia) ako príklad, na vysvetlenie
- Technické zmeny vyhradené; Nenesieme žiadnu zodpovednosť za správnosť poskytnutých informácií.