• Oficiálny e-shop Miele

Konvektomaty Miele

Priestorovo úsporný a mnohostranný

Príprava v pare

Príprava v pare sa považuje za jeden z najzdravších spôsobov prípravy pokrmov. Prečo je však príprava v pare taká zdravá? Potraviny sa tepelne pripravujú pri relatívne nízkych teplotách – vďaka tomu zostávajú na rozdiel od bežného varenia pri vysokých teplotách zachované cenné vitamíny a minerálne látky. Zároveň pri príprave v pare nedochádza k priamemu kontaktu s vodou – potraviny si tak zachovávajú svoju vlastnú intenzívnu chuť. Aj vedci už potvrdili výhody prípravy v pare: Predovšetkým obsah vitamínu C je pri potravinách uvarených v pare podstatne vyšší, pretože paprika pripravená v parnej rúre má rovnaké množstvo výživných látok ako surová – čo je veľké plus pre zdravie aj chuť.

Pečenie cesta a mäsa

Vždy v dokonalej kvalite: Vďaka plnohodnotným funkciám rúry na pečenie, ako sú pečenie s horným/spodným ohrevom, samostatný horný alebo spodný ohrev, veľký alebo malý gril, gril s cirkuláciou alebo intenzívne pečenie, bude každý pokrm optimálne pripravený. Ešte väčší komfort pri príprave jedál zabezpečí bezkáblový pokrmový teplomer v DGC Pror, ktorý neustále sleduje vnútornú teplotu, automaticky vypočíta dobu prípravy a proces prípravy pri dosiahnutí požadovanej vnútornej teploty automaticky zastaví.

Šikovne skombinované 

Pri DGC môžete v prevádzkovom režime Klimatické pečenie pridaním dávok pary pridať do procesu prípravy vlhkosť. Takto dosiahnete zvlášť nadýchaný chlieb s lesklou kôrkou a šťavnaté pečené mäso.Ešte cielenejšie môžete prispôsobiť klímu pri tepelnej úprave pri DGC Pro nastavením vlhkosti presne na percentá a možnosťou kombinácie viacerých krokov tepelnej úpravy. Vďaka tomu je DGC Pro schopný skombinovať vlhké a suché teplo do nového prevádzkového režimu – kombinovanej prípravy – a ponúka tým 3 funkcie v jednom prístroji.

Vybavenie v závislosti od modelu. Obrázok(-ky) slúži(-ia) ako príklad, na vysvetlenie

    • Technické zmeny vyhradené; Nenesieme žiadnu zodpovednosť za správnosť poskytnutých informácií.