• Z dôvodu zvýšeného počtu objednávok sa doba dodania môže predĺžiť

Čistý pôžitok a prirodzená chuť – zabudovanie

Aký systém zachovania čerstvosti uprednostňujete? 

Čerstvé potraviny sú základom zdravej výživy. Také chrumkavé a chutné, ako sú ovocie a zelenina kúpené na trhu, by sa mali aj konzumovať. Ale kto už dnes kupuje každý deň čerstvé potraviny na varenie?Okrem kvality potravín pri nakupovaní teda záleží aj na správnom uskladnení. To rozhodne, či bude potravina pri príprave ešte čerstvá, chutná a zdravá. Riešenie: Systémy zachovania čerstvosti Miele PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro a DailyFresh. 

PerfectFresh Active

Maximálna možná čerstvosť: Aktívne a viditeľné zvlhčovanie v zásuvke zaisťuje rozprašovač, čím sa zabraňuje odvádzaniu vlhkosti z potravín. Ovocie a zelenina sú optimálne skladované, aj keď je zásuvka naložená len sčasti. Okrem funkcie aktívneho zvlhčovania ponúka systém zachovania čerstvosti aj zónu s automaticky regulovanou teplotou v rozmedzí od 0 do +3 °C. To nám umožňuje dosiahnuť až 3 x dlhšiu trvanlivosť mäsa, rýb a mnohých mliečnych produktov, ako aj až 5 x dlhšiu čerstvosť ovocia a zeleniny.brFuncia a atraktívny dizajn – prístroj, ktorý pritiahne všetky pohľady na seba! 

PerfectFresh Pro

Potraviny zostanú čerstvé až 5 x dlhšie. V automaticky regulovanom teplotnom rozsahu medzi 0 °C a +3 °C majú mäso, ryby a mnohé mliečne produkty až 3 x dlhšiu trvanlivosť. Ovocie a zelenina zostanú čerstvé dokonca až 5 x dlhšie vďaka individuálnemu nastaveniu úrovne vlhkosti na zásuvke.  

DailyFresh

Priestranná zásuvka v chladiacej časti ponúka priestor pre množstvo čerstvých potravín. V zásuvke sa dobre udržiava vlhkosť. Vďaka tomu zostanú ovocie a zelenina čerstvé až 2-krát dlhšie.Vybrané modely sú vybavené zásuvkou ExtraCool, v ktorej sú teploty nižšie ako vo zvyšku chladničky – ideálne na mäso, ryby a mliečne výrobky.

Vybavenie v závislosti od modelu. Obrázok(-ky) slúži(-ia) ako príklad, na vysvetlenie

    • Technické zmeny vyhradené; Nenesieme žiadnu zodpovednosť za správnosť poskytnutých informácií.