Z výroby prednastavená teplota jadra 60 °C je príliš nízka.
Používajte najvhodnejšiu teplotu jadra a prevádzkový spôsob podľa tabuľky pre prípravu pokrmu. Tabuľku na prípravu nájdete v brožúrke „Pokyny pre použitie“ alebo v návode na použitie.
Pripravovaný pokrm nie je ešte hotový, hoci je podľa pokrmového teplomeru rúry na pečenie/rúry Dialog dosiahnutá teplota jadra.
Používajte najvhodnejšiu teplotu jadra a prevádzkový spôsob podľa tabuľky pre prípravu pokrmu. Tabuľku na prípravu nájdete v brožúrke „Pokyny pre použitie“ alebo v návode na použitie.
Zasuňte pokrmový teplomer do stredu v najhrubšom mieste pripravovaného pokrmu, pričom kovová časť by mala úplne zmiznúť v mäse. Dbajte na to, aby hrot pokrmového teplomera nebol zasunutý do tuku, priamo ku kosti alebo príliš blízko k okraju.