Vákuovaním potravín sa dostáva vlhkosť do vnútra. Vlhkosť môže spôsobiť znížený výkon stupňov vákuovania.
Vykonajte vysúšanie nasledovne:
Stlačte senzorové tlačidlo spustenie vysúšania.
Zatvorte sklenený poklop.
Spustí sa vysúšanie. Počas celej doby bliká žltým senzorové tlačidlo spustenie vysúšania.
Vysúšanie môžete stornovať senzorovým tlačidlom spustenie vysúšania.
Keď vysúšanie takto ukončíte, musíte ho zopakovať po ubehnutí zostávajúceho vákuovania, alebo pri ďalšom zapnutí zásuvky.
Keď sa ukončí vysúšanie, zaznie signál a zhasne senzorové tlačidlo spustenie vysúšania. Zásuvku môžete používať ako zvyčajne.
Naposledy zvolené stupne vákua a zvárania sa zobrazujú na ovládacom paneli.